Voorstellen

Mijn naam is Chantal Woning en ik werk al vanaf de eerste dag (oktober 2018) als zonneconsulente bij Tanning zonnestudio in Kampen.

Door mijn passie voor verandering en door mijn creativiteit, ben ik begonnen vanuit huis met het zetten van gellak nagels. Met name voor familie en vrienden.
Sinds 2022 heb ik besloten om mijn werk hierin bij Tanning te combineren. Wanneer er ruimte is, sta ik gewoon nog gezellig in de zonnestudio om onze klanten te ontvangen en te adviseren. Maar wanneer je mij niet ziet, zit ik boven in onze nagelstudio.

De laatste periode is mijn ervaring op gellak uitgebreid en werk ik ook met BIAB, met het merk DIVA. Uiteraard zal ik mijzelf blijven ontwikkelen door trainingen en cursussen te volgen, om zo op de hoogte te zijn en te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

Of u nu op zoek bent naar prachtige kleuren en langdurige glans of naar sterke en gezonde nagels, wij hebben de oplossing die perfect bij uw behoeften past.

Voor diegenen die extra versteviging en groeibevordering nodig hebben, bieden wij ook BIAB (Builder in a Bottle) aan. BIAB is een innovatieve gelbehandeling die de natuurlijke nagels versterkt, verlengt en een gezonde glans geeft. Het zorgt voor sterke en flexibele nagels, terwijl het toch een natuurlijke uitstraling behoudt.

Ben je nieuwsgierig geworden? En vind je het heerlijk om voor langere tijd mooie en verzorgde nagels te hebben?
Maak dan eenvoudig een afspraak via www.tanningzonnestudio.nl of bel naar 038-3374780 en kom gezellig langs. Wij zullen samen kijken naar jouw wensen!

Liefs Chantal.