Zonnebanken

Wat hebben wij te bieden?

Wij kunnen met trots zeggen dat wij de beste banken in onze studio hebben staan. Van de Ergoline 660 tot aan de Ergoline Prestige Lightvision! De zonnebank van Ergoline voor de gevorderde zonners onder ons!

Kom langs voor die mooie bruine teint waar iedereen naar verlangt.
Wij zijn hét adres voor een warme ontspanning na een drukke werkdag, wij bieden je warmte tijdens de koude wintermaanden en ook kunnen wij enige pijnverlichting geven bij bijvoorbeeld stijve spieren en spierpijn.
Verkouden? Door het positieve effect op de aanmaak van vitamine D, zult u zich snel beter voelen.

Wij hebben zonnebanken geschikt voor iedere huidtype. Heeft u een lichte huid en verbrand u snel? Of bent u een ervaren zonaanbidder en wilt u uw mooie teint behouden? Iedereen kan bij ons terecht voor een zon-advies op maat. De zonnebanken die wij aanbieden zijn:

Ergoline Affinity 660

Dit is de lichtste zonnebank die wij hebben. Deze zonnebank is voorzien van 0.3 optimized Performance, waardoor u kunt bijbruinen met minimale kans op verbranding. Zeer geschikt voor de minder ervaren bruiner.

Ergoline Prestige 1100

Deze bank is zeer geschikt voor de gevorderde bruiner. Met zijn 52 uv-lampen, 4 gezichtsbruiners en een schouderbruiner zorgt deze zonnebank voor een intens mooie en bruine teint.

Ergoline Prestige 1400

Deze zonnebank is iets zwaarder dan de 1100, met een luxere uitvoering. Hij beschikt over een handmatig bedienbaar bruiningstunnel, Climatronic Plus, Aqua Fresh&Aroma en 3D sound.

Ergoline Prestige 1600

Dit model is met zijn verder ontwikkelde Hybrid Performance en Beauty Light LED een van de beste zonnebanken van Ergoline. De combinatie van UV en rood licht maakt het mogelijk om een diep en mooie teint te creeren en tegelijkertijd uw huid te verzorgen.

Ergoline Prestige Lightvision

De nieuwe Prestige Lightvision straalt innovatie, elegantie en prestatie uit. Door de grotere bovenkant is het voor klanten meteen herkenbaar als een echte upgrade in de zonnestudio. Het compleet opnieuw ontworpen en helder verlichte interieur nodigt u uit voor een zonervaring op het hoogste niveau.

Uiteraard adviseren onze zonneconsulenten u graag welke zonnebank u het beste kunt gebruiken en welk cosmetica het beste bij u en uw wensen past. Bij uw eerste bezoek aan onze zonnestudio, zullen wij een huidanalyse uitvoeren om zo het beste resultaat te krijgen. Deze kunt u ook alvast thuis op onze website invullen!

Ook is er de mogelijkheid om na iedere bezoek uw zongegevens op te slaan in ons klantenbestand. Zo kunnen wij precies zien wanneer u voor het laatst heeft gezondt, onder welke zonnebank u bent geweest en hoe lang uw zonsessie heeft geduurt. Ook gekochte producten zijn terug te vinden in het systeem.

En misschien ook leuk: Als u op uw verjaardag komt, mag u met 50% korting zonnen onder iedere zonnebank naar keuze. (Niet in combinatie met andere acties en alleen geldig op de dag van je verjaardag)

De link naar het huidanalyse-formulier.